0

Уважаеми колеги,

На основание чл.13, ал.1, т.1 и 2, от Устава на РК София, Управителният съвет на колегията свиква Общо събрание, което ще се проведе на 4 ноември 2022 г. Мястото ще бъде обявено допълнително след събиране на декларациите за избор на делегати за Общо събрание.

От утре 08 октомври в офиса на колегията на адрес ул. „Бачо Киро“ № 49 ще има представител на УС, който ще приема декларациите. На 08 и 09 от 10 – 14 ч., а за периода от 10 – 14 от 17 до 18 ч/

Съгласно Правилника за провеждане на избор на делегати за ОС, Протоколи за избор на делегати се приемат до пет дена преди обявената дата за провеждане на събранието, съответно до 29 октомври.

Уважаеми колеги,

С цел улесняване на работата по проверка на протоколите и изготвянето на списъците, УС моли същите да бъдат представени до 15 октомври, което ще помогне и за уточняване на залата за провеждането на делегатското събрание.

И няколко уточнения свързани с въпроси от колеги:

1. На Общо събрание на колегията може да присъства всеки член на колегията, както и да се изказва по важни за него въпроси.

2. Право на глас на Общо събрание имат само редовно избрани делегати.

3. Членовете на УС, КК и КПЕ са делегати по право на Общото събрание.

4. Събранието ще бъде отчетно-изборно и трябва да избере нов Управителен съвет, Контролна комисия и Комисия по професионална етика.

5. Събранието трябва да избере делегатите, които да представят София на Втория редовен конгрес на БАЗ.

За всякакви други въпроси УС на колегията е на линия.

ОБЩО СЪБРАНИЕ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *